Golman Milana na bolovanju

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Milana na bolovanju

Golman Milana Dijego Lopes odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog povrede butine, potvrdio je italijanski fudbalski klub. Kako prenosi Beta, Lopes se povredio tokom jučerašnje prvenstvene utakmice protiv Parme, u kojoj je njegova ekipa pobedila sa 5:4.

U saopštenju se navodi da je Lopes povredio desnu butinu i da će za nekoliko nedelja ponovo obaviti preglede. Lopes je ovog leta kao slobodan igrač prešao iz Real Madrida u Milan. On će zbog povrede propustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << tri prvenstvene utakmice, protiv trostrukog uzastopnog šampiona Juventusa, Empolija i Ćezene, a na golu "rosonera" stajaće ili Kristijan Abijati ili Mikael Agaci.

(Foto: Beta/AP Photo/Luca Bruno)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Milan bez Dijega Lopeza - Dve nedelje, ili duže?

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2014, 08:36

Golman Milana Dijego Lopez odsustvovaće sa terena najmanje dve nedelje zbog povrede butine, saopštio je itaj talijanski fudbalski klub.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.