Golman Engleske slomio rame – čeka ga višemesečna pauza

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 21:29

Golman Engleske slomio rame – čeka ga višemesečna pauza

Golman Njukasla i fudbalske reprezentacije Engleske, Nik Poup, doživeo je tešku povredu zbog koje će odsustvovati duže vreme.

Poup brani u životnoj formi, nedavno je potpuno zaustavio napadače Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, a sve to ga ističe za favorita da bude prvi pik Gereta Sautgejta za EURO 2024.

Podsetimo, Engleska će igrati u grupi sa Srbijom, Danskom i Slovenijom.

Međutim, šampionat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evrope će dočekati posle teške povrede i preloma ramena, preneo je poznati insajder Fabricio Romano.

Poup će ići na operaciju zbog koje će pauzirati barem četiri meseca.

Tako je procenjen termin njegovog povratka na teren u aprilu 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Povredio se prvi golman reprezentacije Engleske, neizvesno da li će se oporaviti do meča sa Srbijom na Evropskom prvenstvu

Izvor: Danas, 04.Dec.2023

Golman Njukasla i fudbalske reprezentacije Engleske Nik Poup, doživeo je tešku povredu zbog koje će odsustvovati nekoliko meseci, a pitanje je da li će se oporaviti do Evropskog prvenstva koje počinje u junu naredne godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.