Gljivice su prošlost, iz Radnika kažu: Stadion u Surdulici biće spreman za TSC

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2023, 10:45

Gljivice su prošlost, iz Radnika kažu: Stadion u Surdulici biće spreman za TSC

Zamena terena, koji je inficiran gljivicom još krajem prošle godine, trebalo bi da bude uskoro završena i Fudbalski klub Radnik će, prema najavama sportskog direktora Darka Gašića, meč 4. kola Superlige odigrati na svom stadionu u Surdulici. Prethodna dva domaćinstva Surduličani su imali u Nišu na stadionu "Čair".

Radniku je, prema rezultatima, prijao Niš gde je upisao jedini trijumf i remi sa Novim Pazarom u nedelju, ali sve je bliži povratku kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kaže Gašić.

Projekat će se završiti do utakmice sa TSC-om iz Bačke Topole i tu utakmicu ćemo odigrati na našem stadionu. Teren će biti u mnogo boljem stanju nego što je bio - dodaje.

Problem sa gljivicom se pojavio krajem prošle godine, rekli su iz kluba, a nastavio i tokom proleća.

Podsetimo, zbog problema sa gljivicom kojom je inficiran teren stadiona u Surdulici Radnik je dva meča kao domaćin u Nišu - sa Spartakom i Novim Pazarom.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.