Gde je frka, tu su Srbi

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2012, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je frka, tu su Srbi

Nokaut koji je uzdrmao fudbalsku Nemačku, a u čijem se epicentru našao naš Slobodan Rajković, pošto je na zemlju oborio saigrača Turčina Arslana, samo je potvrdio da gotovo nijedna šorka ne može da prođe bez Srba!
Činjenica je da u većini slučajeva naši igrači pokušavaju da isprave krivu Drinu, braneći saigrače ili navijače, kao što je to bio slučaj s Novakom Martinovićem iz Steaue, odnosno Stevicom Ristićem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << iz južnokorejskog Suvonga, ali je isto tako fascinantno da gde je frka, tu su Srbi da dele pravdu.
Osim pomenutih Rajkovića, Martinovića, Ristića, u centru pažnje je ne tako davno bio Adem Ljajić, koji je nasred meča dobio nekoliko ćuški od trenera Delija Rosija, dok je Danko Lazović pre godinu dana „popio“ električni pendrek od policajca.
Za razliku od Rajkovića, koji je napravio neverovatnu glupost, što ga je koštalo izbacivanja iz Hamburga, Martinović je u Rumuniji poneo epitet heroja. Naš internacionalac koji brani boje Steaue je u novembru prošle godine karate udarcem oborio na zemlju navijača Petrolula, pošto je huligan prethodno „bokserom“ teško povredio njegovog saigrača Georga Galamaza, a cela fudbalska javnost je stala uz njega. Slično je bilo i na Dalekom istoku, gde je Stevica Ristić takođe bio u glavnoj ulozi kada su sevale pesnice. Rođeni Vrščanin s makedonskim pasošem je nokautirao četvoricu igrača Al Sada, koji su prethodno napali navijača njegovog Suvonga.
- Nisam imao izbora, morao sam da zaštitim navijača. Njih trojica, četvorica, su mi podletali pod ruke i morao sam da ih oborim – rekao je svojevremeno za „Alo!“ Ristić.
Očigledno je da mi Srbi u svakoj čorbi moramo da budemo mirođija jer ne tolerišemo nepravdu. Ipak, bilo bi bolje za naše fudbalere da se jedno vreme manu deljenja pravde kako bi Evropa i svet prestali da nas gledaju kao divljake koji se šaketaju na keca.
Oni su u centru pažnje!
18. jul 2011.
Danko Lazović (Zenit)
„Popio“ pendrek od policajca nakon što je hteo da baci dres navijačima
22. oktobar 2011.
Stevica Ristić (Suvong)
Prebio četvoricu protivničkih igrača koji su fizički nasrnuli na navijača njegovog tima
1. novembar 2011.
Novak Martinović (Steaua)
Karate udarcem patosirao huligana koji je prethodno teško povredio njegovog saigrača Galamaza
2. maj 2012.
Adem Ljajić (Fjorentina)
Zbog ironičnog aplauza u pravcu trenera, Delio Rosi ga je išamarao, posle čega mu je uručen otkaz
13. jul 2012.
Slobodan Rajković (Hamburg)
U nameri da nabode Sona, robusni defanzivac je nokautirao Turčina Arslana
Izvor/foto: Alo
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.