Gaza pije i fotografe bije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaza pije i fotografe bije

LONDON - Bivši engleski fudbalski reprezentativac Pol Gaskojn uhapšen je danas pod sumnjom da je izvršio krivično delo.

Gaskojn je uhapšen u svom rodnom gradu Danstonu, na severu Engleske, rekao je službenik policije koji je želeo da ostane anoniman, jer britanska policija insistira da se ne objavljuje ime osumnjičenog dok se ne optuži.

"Uhapšen je četrdesetjednogodišnji čovek pod sumnjom da je izvršio krivično delo", saopštila je policija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Međutim, kako navode lokalni mediji, Gaskojn se sukobio sa fotoreporterom i navijačem dok je napuštao pab.

Bivši igrač Totenhema i Lacija ostaće u pritvoru dok traje policijska istraga.

Gaskojn, čiji je nadimak Gaza, ove godine dva puta je privođen zbog psihičkih problema.

Odigrao je 57 utakmica za englesku reprezentaciju, ali je karijeru morao da prekine zbog povreda i problema sa alkoholom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.