Gaza dobio dva meseca uslovno

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaza dobio dva meseca uslovno


Nekadašnji fudbalski reprezentativac Engleske Pol Gaskojn osuđen je na dva meseca uslovne zatvorske kazne zbog vožnje u pijanom stanju.
Gaskojnu je sud u Njukaslu oduzeo vozačku dozvolu na tri godine, a naloženo mu je i da se podvrgne lečenju od alkoholizma.
Saobraćajna policija je 8. oktobra u predgrađu Njukasla zaustavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << auto za čijim je volanom bio Gaskojn i utvrdila da je imao četiri puta veći nivo alkohola u krvi od dozvoljenog.
Nekada popularni Gaza, bivši igrač Njukasla, Lacija i Totenhema, pojaviće se sledeće sedmice pred drugim sudom, takođe zbog optužbe za vožnju u pijanom stanju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.