Gavi brine Špance

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 23:47

Gavi brine Špance

Španski fudbalski reprezentativac Gavi propustio je trening zbog lakše povrede, prenosi španska "Marka".

Gavi (18) je juče bio u startnoj postavi Španije protiv Nemačke (1:1) u meču drugog kola grupe E na Svetskom prvenstvu u Kataru. Međutim, španski mediji tvrde da će mladi vezni fudbaler biti spreman za duel sa Japanom, koji je na programu u četvrtak.

Gavi se u prvom kolu Mundijala upisao u listu strelaca na meču protiv Kostarike (7:0). On je na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meču postao najmladji strelac na Mundijalima od 1958. godine i gola legendarnog brazilskog fudbalera Pelea.

Španija je trenutno prva na tabeli grupe E sa četiri boda, dok Japan i Kostarika imaju po tri. Nemačka je poslednja sa samo jednim bodom.

U poslednjem kolu u četvrtak će igrati Španija - Japan i Nemačka - Kostarika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.