Izvor: FudbalSrbija.net, 18.Jan.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaučosi treći u Sarajevu

18.01.2015.
Fudbalski klub Gaučosi učestvovao je u Sarajevu na najvećem regionalnom turniru za decu do 12 godina u bivšoj Jugoslaviji. Čačani su na ovom turniru nastupili sa dve selekcije: 2003.godište i 2006.godište.
Uspešniji su bili dečaci rođeni 2006. godine. Oni su u konkurenciji 30 ekipa osvojili treće mesto. Čačani su u polufinalu poraženi nakon penal serije od SN Romari. Izabranici trenera Nikole Milovanovića u meču za treće mesto savladali su domaći Biser iz Sarajeva sa 2:0.
Generacija čačanskih Gaučosa rođenih 2003.godine poklekla je u četvrtfinalu, kada su nakon penala izgubili od pobednika turnira NK Libertas iz Dubrovnika.
Drago nam je što smo dobili poziv i jedini predstavljali Čačak i Srbiju na tako velikom međunarodnom turniru. Domaćini su nas odlično ugostili i sigurno ćemo i sledeće godine učestvovati na ovom turniru. Takođe, uspostavivi smo puno kontakata sa klubovima iz bivše Jugoslavije i očekuje da će neki od njih učestvovati na trećem Gaučosi kupu u avgustu ove godine. Posebnu zahvalnost dugujemo i roditeljima naših mališana.“ rekao je Ivan Nikolić.

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.