Galata ne dâ Biliću napadača

Izvor: B92, 19.Avg.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galata ne dâ Biliću napadača

Turski fudbalski klub Galatasaraj odbio je ponudu Vest Hema od pet miliona evra za napadača Buraka Jilmaza.

Menadžer Vest Hema Slaven Bilić želi da dovede novog napadača, pošto će Ener Valensija do decembra odsustvovati sa terena zbog povreda kolena i skočnog zgloba.

"Vest Hem nam je ponudio pet miliona evra za Buraka Jilmaza. Ali fudbaler nije tražio da napusti klub, ali ni klub nije razmišljao o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodaji", saopštio je Galatasaraj.

Jilmaz (30) je četvrtu sezonu u Galatasaraju, otkako je došao iz Trabzona. Igrao je još sa Antalijaspor, Bešiktaš, Manisaspor i Fenerbahče.

Britanski mediji preneli su da je Vest Hem bio zainteresovan i za Emanuela Adebajora, Havijera Valensiju i Raula Himenesa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Galatasaraj odbio ponudu Vest Hema za Jilmaza

Izvor: Akter, 19.Avg.2015

Turski fudbalski klub Galatasaraj odbio je ponudu Vest Hema od pet miliona evra za napadača Buraka Jilmaza..Trener Vest Hema Slaven Bilić želi da dovede novog napadača, pošto će Ener Valensija do decembra odsustvovati sa terena zbog povreda kolena i skočnog zgloba..."Vest Hem nam je ponudio pet...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.