GVARDIOLA RAČUNA NA NJEGA: Bivši igrač Zvezde uskoro na Etihadu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 11:50

GVARDIOLA RAČUNA NA NJEGA: Bivši igrač Zvezde uskoro na Etihadu!

Oduševljen je njegovim razvojem.

Ekipa Pepa Gvardiole, Mančester siti gazi sve pred sobom u Premijer ligi. Građanu su juče pobedom nad Aston vilom (2:1) ostvarili 20. pobedu u nizu što je i pokazetelj da je katalonski stručnjak sastavio sjajan pobednićki tim. Ono što je bitno za srpski fudbal je podatak da su članovi Građana i srpski fudbaleri Slobodan Tedić, Filip Stevanović, Luka Ilič ali i mladi Ivan Ilić koji će vrlo verovatno uskoro dobiti priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaigra na čuvenom Etihadu.

Kako je izjavio i sam Gvardiola, on je oduševljen razvojem mladog Ivana Ilića i smatra da je Nišlija nakon serije pozajmica spreman da obuče dres Mančester sitija.

Ivan Ilić je jedan od mnogobrojnih mladih fudbalera koji su stigli u Mančester siti u poslednjih nekoliko godina, ogroman broj njih je na pozajmicama, a samo oni odabrani dobiju šansu da zaigraju za Građane.

Kako prenose izvori bliski klubu, Ivan će biti jedan od njih.

Gvardiola ga je posmatrao ove sezone gde igra za Veronu i 19-godišnjak neretko igra veoma bitnu ulogu i u defanzivnim i u ofanzivnim zadacima, što je jako bitno španskom stručnjaku.

Ilić je kupljen od strane Mančester sitija dok je bio u Crvenoj zvezdi, a zajedno sa svojim bratom Lukom plaćen je 5,5 miliona evra.

Potom je bio na pozajmici u Zvezdi, Zemunu, Bredi i sada je u Veroni gde zaista pokazuje veliki potencijal i zrelost na sredini terena.

Ilić je ove sezone igrao na 19 mečeva u Seriji A i postigao je 2 gola, a dodao je jedan gol i u Kupu Italije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.