GVARDIOLA: Mogao sam da završim u zatvoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2018, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GVARDIOLA: Mogao sam da završim u zatvoru

Menadžer Mančester sitija otvorio dušu.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da je mogao da bude uhapšen, zbog podrške opciji koja se zalaže za otcepljenje Katalonije od Španije. Gvardiolu je kaznio Fudbalski savez Engleske (FA) zbog nošenja žute trake u znak podrške Kataloniji. FA je na taj načim samo postupao u skladu sa pravilima koja propisuju i FIFA i UEFA kojim se zabranjuju političke poruke.

- Ne smem da nosim traku na utakmicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Znam to dobro, ali me je razočaralo što su neki ljudi i dalje u zatvoru zbog nečega što nisu uradili. I meni je to moglo da se desi. Oni nisu političari, samo su iskazali mišljenje. I ja sam ih nošenjem trake podržao - objasnio je Gvardiola, čiji je tim u nedelju bio bolji od gradskog rivala, Mančester junajteda (više pročitajte OVDE).

Pep Guardiola claims ‘I could be in prison too’ after bringing the yellow ribbon back out to show his support for the Catalan regime https://t.co/AwZJ8R66a7 #FCBarcelona #FCBlive #MCFC #Catalonia #Catalunya pic.twitter.com/BrNaydHdfa

— footballespana (@footballespana_) November 11, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.