GRUPA D Senzacija u Tbilisiju, Gruzija izdržala pred Danskom

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA D Senzacija u Tbilisiju, Gruzija izdržala pred Danskom

Danas svi igraju fudbal. Tako glasi omiljena rečenica domaćih fudbalskih trenera, koju je lansirao čuveni Miljan Miljanić. Na nesreću Danaca, fudbal igraju i Gruzijci. Najveće iznenađenje doasadašnjeg dela kvalifikacija viđeno je u Tbilisiju: Gruzija – Danska 0:0!
Na meču Mađarska – Slovačka, naša kladionica nudi kvotu 5.75 za igru X-1.
Selekcija sa severa Evrope došla je u prestonicu Gruzije >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da preuzme vođstvo u grupi D. Očekivano, Danci su znatno više imali loptu u nogama, ali do kraja meča nisu uspevali da pronađu rešenje za gruzijski zid.
Ovakvom epilogu, najviše su se obradovali Irci koji su zadržali vodeću poziciju, ali i Švajcarci. Oni su rutinski savladali autsajdera iz Gibraltara.
GRUPA D
Gruzija – Danska 0:0
Švajcarska – Gibraltar 4:0 (3:0)
(Zakarija 37, Mehmedi 43, Rodrigez 45+4, Gavranović 87)

The post GRUPA D Senzacija u Tbilisiju, Gruzija izdržala pred Danskom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.