Izvor: HotSport.rs, 19.Jul.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘GROF’ ZADOVOLJAN PORED SVEGA: Svi igraju fudbal! Ne brinem se, jer nisam obećao Ligu šampiona

Treneri dva tima bili su jednoglasni da je Crvena zvezda zasluženo prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na konferenciji za medije posle pobede Crvene zvezde od 2:1(1:1) i u revanšu protiv Valete, uvodnu reč imao je trener malteškog šampiona, Pol Zamit.
– Ponosan sam. Pokušali smo da dignemo nivo igre, da rastemo kao klub. Ovo je sjajno iskustvo, tužan sam zbog poraza, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali igrali smo protiv giganta – rekao je trener Valete.
Kasnije je istakao da je ovo veliki dan za malteški fudbal i ocenio Zvezdine šanse u nastavku takmičenja.
– Želimo da nas poštuju kao što mi poštujemo, veliki dan za malteški fudbal. Zvezda je jak tim koji je tek započeo pripreme, ali tim će rasti. Da li je povreda Falkonea uticala na ishod? Povrede se dešavaju, to je fudbal – istakao je Zamit.
PRVI MAČIĆI SE U VODU BACAJU: Zvezda ‘klecala’ pred Maltežanima, ali se računa samo pobeda (VIDEO)
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović bio je zadovoljan pobedom, i pored toga što su gosti u nekoliko navrata ozbiljno ugrozili Crvenu zvezdu, a navijačima posle meča ostala određena doza straha pred naredne duele.
– Potvrdilo se ono što sam pričao, a to je da nema lakih protivnika. Valeta je igrala dobro. Primili smo gol zbog greške i teško smo se vratili, Donald je dao lep gol.
Na pitanje o Ludogorecu, koji je naredni rival crveno-belih, ‘Grof’ je rekao da će tek uslediti njihova analiza i da će biti određenih promena.
– Nisam razmišljao o njima, tek ću. Moram videti snimak. Ali biće promena – odgovorio je ‘Grof’
FOTOGALERIJA: Poruka za UEFA, crveno-beli ples, strepnja, zvižduci i pregršt zabrinutih lica…
– Nisam obećao LŠ, ne nerviram se, nastavljamo da radimo. Valeta je iskusan tim, njihov napadač Džonatan je izvanredan. Svi igraju fudbal – poručio je Božović i pohvalio trenera Valete na odličnom radu u tom klubu.
The post ‘GROF’ ZADOVOLJAN PORED SVEGA: Svi igraju fudbal! Ne brinem se, jer nisam obećao Ligu šampiona appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Trener Valete: "Ponosan sam, igrali smo protiv giganta"

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2016, 00:02

Trener Valete Pol Zamit rekao je danas da je ponosan na svoje fudbalere zbog igara u obe utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde...Valeta je i u drugoj utakmici poražena od Crvene zvezde sa 2:1, ali je uprkos eliminaciji u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.