Fudbalsko prvenstvo Srbije počinje 11. avgusta

Izvor: Blic, 30.Maj.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalsko prvenstvo Srbije počinje 11. avgusta

Zajednica Superligaša obavestila je javnost da će novo izdanje fudbalskog prvenstva Srbije početi 11. avgusta.

Šampionat naše zemlje trajaće do 26. maja 2013. godine, a kao i u minuloj sezoni za titulu, mesta na evro-sceni i opstanak u elitnom društvu nadmetaće se 16 timova.

U niži rang takmičenja preselili su se Borac iz Čačka i Metalac iz Gornjeg Milanovca, novi članovi Superlige su Radnički iz Niša i Donji Srem iz Pećinaca, a Srbiju će na međunarodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sceni od ovog leta predstavljati Partizan kao prvak u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno Crvena zveuda, Vojvodina i Jagodina u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Za razliku od Jagodinaca, koji će morati na teren već u prvom kolu, beogradski i novosadski crveno-beli nastupaće tek od drugog.

Letnji prelazni rok za srpske klubove počinje 18. juna, a traje do 31. avgusta.

Povezane vesti: Voša protiv Zvezde u poslednjem minutu uhvatila voz za Evropu, u njemu i Jagodina! Iz minuta u minut: Vojvodina - Crvena zvezda 2:1, Partizan - Metalac 1:0 Bez okupljanja navijača pred meč Vojvodine i Zvezde Prosinečki: Nema opuštanja, idemo na pobedu u Novom Sadu Voša odredila cene karata za završni meč sezone sa Zvezdom
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.