Fudbalski turnir u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2010, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski turnir u Novom Sadu

NOVI SAD -

Međunarodni fudbalski turnir u pionirskoj i konkurenciji petlića "Trofej Petar Puača" biće održan u Novom Sadu 9. i 10. oktobra, uz učešće 100 ekipa u četiri uzrastne kategorije, saopštili su danas organizatori.

Turnir će zajednički organizovati škola fudbala "Petar Puača" i Fudbalski klub Kabel, a očekuje se da za dva dana prodefiluje oko 1.500 dečaka.

Prvog takmičarskog dana nadmetaće se stariji pioniri i stariji petlići, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok će mlađi pioniir i mlađi petlići na teren izaći 10. oktobra.

Na turniru, koji će biti održan na četiri travnata terena, učestvovaće ekipe iz bivših jugoslovenskih republika.

Kao promoteri ovog događaja najavljeni su prvotimci Vojvodine i Crvene zvezde, Ognjen Koroman i Nikola Lazetić, kao i rekorder po broju nastupa za naš državni tim Savo Milošević.

Turnir će otvoriti nekadašnji asovi Nedeljko Kostić, Stevan Ostojić, Ilija Pantelić, Dobrivoje Trivić i Mirsad Fazlagić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.