Fudbalski transferi: Roma mami srpsku stenu, Jovetić u Interu, Benteke najskuplji Belgijanac

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski transferi: Roma mami "srpsku stenu", Jovetić u Interu, Benteke najskuplji Belgijanac

Prelazni rok se zahuktava. Rešene su sve nedoumice oko prelaska Artura Vidala iz Juventusa u Bajern. Liverpul je našao zamenu za Sterlinga u liku Kristijana Bentekea, koji je postao najskuplji Belgijanac u istoriji. Benitez ne pušta Ramosa u Mančester Junajted. Nemanja Vidić na meti Rome. Jovetić konačno u Interu, ali na pozajmici iz Mančester Sitija.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

11.00 - Benitez >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne pušta Ramosa u Mančester Junajted.

- Imam veliki respekt prema Luisu van Galu, ali Serhio ostaje u Realu. On je naš kapiten i jedan od ključnih igrača - rekao je novi trener "kraljevića" Rafa Benitez.

Odlaskom Kasiljasa u Porto, Ramosu je namenjena kapitenska traka madridskog kluba.

10.25 - Belgijski napadač Kristijan Benteke je i zvanično postao novi igrač Liverpula za sumu od 46 miliona evra. Doskorašnji igrač Aston Vile postao je najskuplji belgijski fudbaler u istoriji, pošto je transferom na "Enfild" srušio prethodni rekord koji je držao Aksel Vitsel prelaskom u Zenit. Novac nije bio problem Liverpulu, jer je nedavno prodao Rahima Sterlinda u Mančester siti za 68 miliona evra.

#LFC 'keeper @SMignolet reveals why he's so happy that the Reds have signed @bentekechris20: http://t.co/8VK1xcztP1 pic.twitter.com/FUEXe7PHf8— Liverpool FC (@LFC) July 23, 2015
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fudbalski transferi: Roma mami "srpsku stenu", Jovetić u Interu, PSŽ spreman da "troškari"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2015

Prelazni rok se zahuktava. Rešene su sve nedoumice oko prelaska Artura Vidala iz Juventusa u Bajern. Liverpul je našao zamenu za Sterlinga u liku Kristijana Bentekea, koji je postao najskuplji Belgijanac u istoriji. Benitez ne pušta Ramosa u Mančester Junajted. Nemanja Vidić na meti Rome. Jovetić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.