Fudbalski svet u suzama za Srbinom: Za Antićem tuguju Real, Barselona, Atletiko, Partizan, Crvena zvezda, Fenerbahče, Luton, FSS... (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 22:52

Fudbalski svet u suzama za Srbinom: Za Antićem tuguju Real, Barselona, Atletiko, Partizan, Crvena zvezda, Fenerbahče, Luton, FSS... (FOTO)

Neka ti je večna slava - poručio je Partizan. Oglasili su se mnogi klubovi, igrači, kao i Luton, tim u kom je proveo deo igračke karijere Smrt Radomira Antića je potresla fudbalski svet. Od legende svetskog i srpskog fudbala se opraštaju mnogi. Putem društvenih mreža su se oglasili mnogi velikani, kako klubovi koje je vodio tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i oni protiv kojih je igrao. Timovi, igrači, navijači...- Više nemamo reči koje mogu opisati naše boli. Samo brojimo i nadamo da će stati. Izgubili smo našeg Radomira Antića. Neka ti je večna slava – poručili su iz Partizana.Ubrzo je stigla i poruka sa druge strane Topčiderskog brda.- Zbogom gospodine Antiću. Velikanu srpskog i evropskog fudbala. Počivaj u miru Radomire – napisali su crveno-beli.Iz redova velikih rivala Barselone i Reala su uputili saučešće porodici i prijateljima Antića.- Porodica Barselone žali za ovim gubitkom. Preminuo je čovek koji je bio voljen u svetu fudbala - poručili su Katalonci.Oglasio se i FS Srbije.- Svima koji su poznavali Radomira Antića ostaće praznina u srcu, a Srbija može da bude ponosna da je imala takvog čoveka u inostranstvu, koji se svojom zemljom uvek ponosio. Fudbalski savez Srbije izražava iskreno saučešće porodici Antić. Počivajte u miru "Mister" - navodi se na sajtu FSS.Mnogi drugi su se oglasili sa porukama saučešća, a među njima je bio i Luton, klub u kom je Antić proveo deo igračke karijere.- Skrhani smo odlaskom Radomira Antića. Bio je naš pravi heroj, kako za prelazak u viši rang, tako i za spas od ispadanja. Sve naše misli su uz njegovu porodicu i prijatelje.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mister, hvala što ste čuvali moju porodicu i mene" (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 08:59

Sarađivali su dve godine u Španiji...Real, Barselona, Atletiko, Partizan, Crvena zvezda, FSS samo su jedni od mnogobrojnih klubova koji su se oprostili od Radomira Antića koji je juče preminuo...A posle Serhija Ramosa, Pujola, Fernanda Toresa i mnogih drugih, oglasio se i nekadašnji reprezentativac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.