Fudbalski incident Partizana i Reala bio bi mnogo gori

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 18:17

"Fudbalski incident Partizana i Reala bio bi mnogo gori"

Prvi čovek Unikahe, Antonio Hesus Lopes Nijeto, osvrnuo se na duele Partizana i Real Madrida u Evroligi.

Antonio Hesus Lopes Nijeto je u razgovoru za španski As uglavnom govorio o španskoj košarci, ACB ligi i reprezentaciji.

Neizbežno je bilo dotaći se teme Real Madrida i Partizana, gde posle četiri "lude" utakmice oba tima imaju po dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobede i odlučujući meč se igra u Madridu.

"Veoma je važno da španski timovi igraju Fajnal For Evrolige kako bi se ACB liga kao brend predstavila u Evropi. Otići u Beograd sa zaostatkom od 2-0 u seriji i vratiti se sa 2-2 je nešto veoma veliko. Da se onakav incident dogodio na fudbalskoj utakmici, i sankcije i neredi bi bili mnogo veći. Košarkaški navijači su mnogo bolji od fudbalskih, a videli ste kako su dočekali igrače Reala", objasnio je Lopes Nijeto.

Partizan i Real će odlučujući peti meč u Vizink centru igrati u sredu od 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.