Fudbalski derbi juga na Čairu - u Radničkom kadrovski problemi, Radnik kompletan

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2020, 18:49

Fudbalski derbi juga na "Čairu" - u Radničkom kadrovski problemi, Radnik kompletan

U 14. kolu Superlige na stadionu "Čair" jedina dva kluba sa juga zemlje u najjačem domaćem fudbalskom prvenstvu odmeriće snage. I dok je surdulički Radnik posle dužeg vremena kompletan, u niškom Radničkom ima kadrovskih problema i po pitanju povreda i po pitanju kartona i po pitanju korone.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Bratski “derbi juga” : Radnik gost Radničkog na niškom ,,Čairu”

Izvor: JUGpress.com, 07.Nov.2020, 13:05

NIŠ..U subotu će na niškom Čairu u okviru 14.kola prvenstva, u “derbiju juga”, snage odmeriti ekipe Radničkog i Radnika...Spoj dobrih mečeva i rezultata sa odličnom atmosferom medju Surduličanima, na kratko je u prošlom kolu prekinuo susret sa aktuelnim liderom, Crvenom Zvezdom. Medjutim,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.