Fudbalski MEGA vikend na Areni: Podrhtavaju Torino, Glazgov, Rim, Buenos Ajres...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski MEGA vikend na Areni: Podrhtavaju Torino, Glazgov, Rim, Buenos Ajres...

Bogat program u subotu i nedelju.

Tokom predstojećeg vikenda, televizija Arena sport direktno će prenositi čak šest spektakularnih fudbalskih susreta. Fudbal je nakon završenih kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope ponovo tema broj jedan u regionu, a Srbija će kao i pre dve godine imati dva predstavnika u kontinentalnim takmičenjima. Sledi dvonedeljna pauza uzrokovana obavezama nacionalnih selekcija, međutim pre nego što brojni igrači klupske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamene reprezentativnim dresovima, čeka nas fantastičan fudbalski vikend na Areni prepun uzbudljivih susreta.

Vojvodina - Crvena zvezda

Prvi meč kao ponovni učesnik Lige šampiona fudbaleri Crvene zvezde odigraće u Novom Sadu protiv Vojvodine. Tim iz "Srpske Atine" igra kao preporođen od dolaska, odnosno povratka Nenada Lalatovića na klupu. Novosađani su zabeležili samo jedan remi i sa velikim očekivanjima dočekuju šampiona na svom "Karađorđu" za koji se pretpostavlja da će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Mnogo uzbudljivih susreta odigrali su izabranici Lalatovića i Milojevića. Mnogo golova i izbuđenja, ne bi trebalo da izostane i ovog puta.

Juventus - Napoli

Već drugo kolo Serije A donosi dva velika derbija. U Torinu Juventus dočekuje Napoli i ima prvu priliku da se odvoji na tabeli od po mnogim pretpostavkama, najozbiljnijeg konkurenta za titulu. Oba tima doživela su kadrovske promene tokom prelaznog roka i naravno najavili borbu za najviši plasman. Napolitanci godinama unazad ne uspevaju da izdrže šampionsku trku sa "Starom damom" koja želi da osvoji osmu uzastopnu titlulu.

Old Firm: Rendžers - Seltik

Ako su se 2012. godine obradovali propasti Rendžersa, navijači Seltika verovatno su se brzo i pokajali. Razlog je taj što njihov klub od 2012. godine, odnosno trenutka kada su apsolutno zagospodarili fudbalom u Škotskoj na evropskoj mapi ne predstavljaju ni bledu senku nekadašnjeg giganta. Nedostatak rivalstva, jakih mečeva i konkurencije "izduvali" su i zeleno-bele koji su postali poželjan rival u kvalifikacijama klubovima osrednjeg kvaliteta.

Međutim Old Firm se vraća. Grad podeljen na dva kluba, na dve boje, najposle na dve religije ponovo će podrhtavati. Glazgov ponovo ima Rendžers i Seltik. Očekuje nas utakmica kakvu verovatno nismo gledali u prethodnoj deceniji kada je sudar ova dva tima u pitanju. I jedni i drugi konkurentni, puni motiva, spremni za borbu do poslednje kapi znoja i krvi. U kom delu Glazgova će se prolamati pobednička pesma i gde će teći potoci viskija i piva, pogledajte ekskluzivno na Areni u nedelju od 13 sati.

Derbi dela Kapitale: Lacio - Roma

Od sredine 90-ih godina prošlog veka nikako ne uspevaju rimski klubovi da preuzmu primat u italijanskom fudbalu. Međutim, i pored toga rivalstvo Rome i Lacija spada u najveća u Evropi. To i ne čudi s obzirom šta smo sve viđali u sudarima ova dva kluba kroz istoriju. "Vučica" se nakon odlaska Totija u penziju odrekla i De Rosija koji će ovog viknda umesto u derbiju Serije A biti učesnik argentinskog Superklasika. U redovima Lacija i dalje je Sergej Milinković Savić pa nema dileme da će prilikom dolaska na okupljanje reprezentacije Srbije imati šta da ispriča kolegama iz nacionalnog tima. Kada u nedelju u 18 sati počne susret, rimski Olimpiko barem na dva sata, za fudbalske navijače, predstavljaće veću znamenitost Rima od Koloseuma.

Partizan - TSC

Novajlija u Super ligi Srbije ima priliku da pokaže da ima "pluća" i snage za borbu sa večitima na duge staze. Najveće iznenađenje srpskog fudbala, topolski sportski klub, ne zna kako izgleda izgubiti meč u društvu najboljih još uvek. Umoran ali osokoljen plasmanom u grupu Lige Evrope, Partizan će pokušati da na dvonedeljnu pauzu ode u dobrom raspoloženju. Ekipa Sava Miloševića deluje mnogo bolje u odnosu na prethodnu sezonu, napadački potencijal crno-belih je ogroman. Da li i dovoljan da TSC-u nanese prvi poraz, pogledajte na Areni u nedelju od 20 sati.

Superklasiko: River - Boka

Prilikom finala Libertadoresa odigranog 9. decembra prošle godine u Madridu između Boke i Rivera, komentator Arene sport Sreten Rašković nakratko je ostao bez svesti tokom prenosa utakmice. Zamislite sad nekoliko desetina hiljada takvih fudbalskih zaluđenika na stadionu u Buenos Ajresu i atmosferu na "Monumentalu". Tlo Južne Amerike uveliko podrhtava a erupcija se očekuje u nedelju od 22 sata kada po srednjeevropskom vremenu počinje Superklasiko. A da bude zanimljivije postarao se i žreb za kopa Libertadores koji je ovog puta argentinske večite spojio u polufinalu kontinentalnog takmičenja. Ti mečevi na programu su u oktobru. Sreten Rašković će ponovo biti u kabini i prenositi najveći derbi latino fudbala. Možda i uz prisustvo medicinske službe.

¡Vamos, @lichilopez2!#VamosBoca 👊 https://t.co/c1DWzQWhTb

— Boca Jrs. Oficial (@BocaJrsOficial) August 29, 2019

Dileme za sve zaljubljenike u sport ne postoji, ovaj vikend se gleda fudbal na Areni. Uz sve navedene mečeve, očekuju vas još i prenosi francuske Lige 1, kreće SEHA liga u rukometu.

Raspored derbija na Areni sport za vikend:

Subota, 31. avgust

Vojvodina - Crvena zvezda, 18.45, AS1

Juventus - Napoli, 20.45, AS1

Nedelja, 1. septembar

Rendžers - Seltik, 13.00, AS1

Lacio - Roma, 18.00, AS1

Partizan - TSC, 20.00, AS1

River Plejt - Boka Juniors, 22.00, AS1.

Gledajte najbolji sport na Areni sport!!!

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Nara, agent i lepša polovina Marija Balotelija

Mamá Noel 🎅🏻 #shooting #Balmain

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 24. Дец 2018. у 3:30 PST

Inter Christmas Magic 110 Anniversary

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 18. Дец 2018. у 12:24 PST

My pink party is coming... #wan32 #countdown -3 @philippplein @philipppleinofficial Thanks for this amazing boots !!!

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 5. Дец 2018. у 12:28 PST

Friday mood

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 30. Нов 2018. у 8:27 PST

🎱 no me gusta perder ...non mi piace perdere

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 29. Нов 2018. у 2:51 PST

🔞

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 22. Нов 2018. у 1:19 PST

Saliendo de mis masajes faciales .. que opinan como me quedó ??

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 14. Нов 2018. у 7:53 PST

🦄 Quanto è bello questo vestito che mi ha portato mio marito dall’ultimo viaggio🧚🏻‍♀️

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 19. Окт 2018. у 1:16 PDT

🙋🏼‍♀️ @agentprovocateur

Објава коју дели Wanda nara (@wanda_icardi) дана 10. Окт 2018. у 4:53 PDT
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbalski MEGA vikend na Areni: Podrhtavaju Torino, Glazgov, Rim, Buenos Ajres...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019

Tokom predstojećeg vikenda, televizija Arena sport direktno će prenositi čak šest spektakularnih fudbalskih susreta...Fudbal je nakon završenih kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope ponovo tema broj jedan u regionu, a Srbija će kao i pre dve godine imati dva predstavnika u kontinentalnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.