Fudbalska zona Jug – GFK Dubočica hita ka srpskoligaškom Istoku

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalska zona Jug – GFK Dubočica hita ka srpskoligaškom Istoku

Dvadesetdrugo kolo fudbalske zone „Jug“ proteklo je bez iznenađenja, favoriti su opravdali očekivanja i zabeležili pobede.

GFK Dubočica je na gradskom stadionu u Leskovcu savladala Moravu iz Vladičinog Hana rezultatom 3:0 i tako posle poraza Pčinje u Orašju od ekipe Budućnosti 1:0 stekla 8 bodova prednosti, osam kola pre kraja prvenstva i narednog vikenda sledi joj iskušenje na vrućem terenu protiv četvrtoplasiranog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Tanaska Rajića u Pirotu.

Bojnička Pusta Reka, koja važi za jednog od stabilnijih zonaša, u komšijskom derbiju savladala je Vlasinu iz Vlasotinca 4:2,  dok je Jablanica iz Medveđe na gostujućem terenu protiv Nebeskih Anđela uspela da sačuva mrežu i osvoji novi bod značajan u borbi za opstanak.

Ekipa Sloge iz Leskovca, posle dve uzastopne pobede,  ubedljivo je poražena u Nišu od ekipe OFK Niš 5:0.

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Balkanski-Tanasko Rajić 0:1, Lužnica-OFK Brzi Brod 2:3, Polet 1980-Vranjska banja 0:3, OFK Niš.

U sledećem kolu sastaju se: OFK Niš- Budućnost (O), Sloga (L)-Nebeski Anđeli, Jablanica-Polet 1980, Vranjska Banja-Pusta Reka, Vlasina-Lužnica, OFK Brzi Brod- Balkanski, Tanasko Rajić-GFK Dubočica i Morava (VH)-Pčinja.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Fudbalska zona Jug: GFK Dubočica hita ka srpskoligaškom Istoku

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2018

Dvadesetdrugo kolo fudbalske zone Jug proteklo je bez iznenađenja, favoriti su opravdali očekivanja i zabeležili pobede..GFK Dubočica je na gradskom stadionu u Leskovcu savladala Moravu iz Vladičinog Hana rezultatom 3:0 i tako posle poraza Pčinje u Orašju od ekipe Budućnosti 1:0 stekla 8 bodova...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.