Fudbalerima Lacija pretnje uoči meča sa Romom

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalerima Lacija pretnje uoči meča sa Romom

Fudbalski klub Lacio saopštio je danas da su pojedini igrači tog kluba dobili telefonske pretnje uoči finalne utakmice Kupa Italije protiv Rome.

Problemi uoči finala: Vladimir Petković, trener Lacija  

Portparol Lacija Stefano Di Martino rekao je na redovnoj konferenciji za medije pred utakmicu da su igrači slučaj prijavili policiji.

 

Prethodna utakmica između ova dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kluba u aprilu obeležili su veliki neredi navijača u kojima je nekoliko osoba izbodeno nožem i u kojima je zabeležen napad na Hitnu pomoć, a pred finalni meč kupa, javnost u Italiji sterepi od ponavljanja događaja.

 

Utakmica između Rome i Lacija, koji će se prvi put sastati u finalu kupa, igraće se sutra od 18.00 na stadionu Olimpiko.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fudbalerima Lacija stižu preteće poruke

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2013

Fudbalski klub Lacio saopštio da su pojedini igrači tog kluba dobili telefonske pretnje uoči finalne utakmice Kupa Italije protiv Rome.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.