Fudbaleri surduličkog Radnika na startu Superlige dočekuju novajliju u ligi

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2022, 17:56

Fudbaleri surduličkog Radnika na startu Superlige dočekuju novajliju u ligi

Početak nove fudbalske sezone u Superligi zakazan je za 9. jul, a fudbaleri Radnika u premijernom meču pred domaćim navijačima dočekaće novajliju u ligi, ekipu Mladost GAT iz Novog Sada.

U drugom kolu izabranici novog trenera Aleksandra Linte gostovaće Spartaku u Subotici, a pre duela sa Crvenom zvezdom na stadionu ”Rajko Mitić” dočekaće i kragujevački Radnički.

Derbi juga između Radnika i Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biće odigran u 7. kolu, u 12. kolu na Gradskom stadionu u Surdulici gostovaće i Partizan, a poslednji meč u 2022. godini, 13. novembra, u okviru 19. kola biće protiv crveno-belih koji i brane titulu.

Nakon zimske pauze tokom koje će biti odigrano i Svetsko prvesntvo u fudbalu, Radnik će se obavezama u Superligi vratiti 4. februara u Lazarevcu protiv Kolubare. Poslednje kolo regularnog dela šampionata zakazano je za 9. april naredne godine, nakon čega će klubovi u zavisnosti od plasmana na tabeli nastaviti takmičenje u plej-ofu ili plej-autu.

Podsetimo, tim iz Surdulice je prošlu sezonu završio na 9. mestu tabele, a sa novim trenerom Aleksandrom Lintom prošlog četvrtka počeli su pripreme za novu sezonu. Ekipa Radnika će do 16. juna trenirati u Surdulici, a zatim sledi dvonedeljna selidba na Zlatibor.

Kompletan raspored Superlige možete pronaći na ovom linku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.