Srbija na 23. mestu

Izvor: Beta, 15.Dec.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija na 23. mestu

BEOGRAD, 15. decembra 2010. (Beta) - Fudbalska reprezentacija Srbije zauzima 23. mesto na listi Svetske fudbalske federacije (Fifa) objavljenoj u sredu, što je za dve pozicije bolje nego prošlog meseca.

Španija, svetski i evropski prvak, završila je godinu na prvom mestu liste, druga je Holandija, koja je na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi izgubila u finalu, a Nemačka je potisnula Brazil sa treće pozicije.

Argentina i Engleska su ostale na petom i šestom mestu, Egipat je najbolja afrička država, a nalazi se na devetoj poziciji, dok su SAD na 18. mestu, kao najuspešnija od svih država KONKAKAF regiona.

Najveći uspeh na listi u poslednjih godinu dana imala je Crna Gora, koja je sada 25, a 2009. je završila na 74. mestu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasri fudbaler godine u Francuskoj

Izvor: Blic, 15.Dec.2010

Prvotimac Arsenala Samir Nasri proglašen je u izboru časopisa Frans fudbal za najboljeg fudbalera Francuske u 2010. godini...Nasri nije bio član reprezentacije koja je na prvenstvu sveta u Južnoj Africi neslavno završila takmičenje već u prvoj fazi kao poslednja u grupi...Nedavno je selektor "trikolora"...

Nastavak na Blic...

Fudbaleri Srbija na 23. mestu rang liste FIFA

Izvor: Studio B, 15.Dec.2010

Fudbalska reprezentacija Srbije zauzima 23. mesto na danas objavljenoj listi Svetske fudbalske federacije (Fifa), što je za dve pozicije bolje nego prošlog meseca. ..Španija, svetski i evropski prvak, završila je godinu na prvom mestu liste, druga je Holandija, koja je na Svetskom prvenstvu u Južnoj...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.