Fudbaleri Spartaka spremni za novu sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Spartaka spremni za novu sezonu

Fudbaleri i stručni štab subotičkog Spartaka zadovoljni su dosadašnjim tokom priprema za start domaćeg fudbalskog šampionata. Iako je klub napustila nekolicina prvotimaca, dovedena su kako talentovana, tako i iskusna pojačanja. Sve u cilju da subotički klub ponovo igra na način na koji je igrao tokom prolećne polusezone – efikasne pobede.

Po povratku sa Zlatibora, ekipa Spartaka nastavila je danas u Subotici pripreme za novu sezonu u najjačem fudbalskom šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije. Tokom prethodne četiri nedelje odigrano je više od deset pripremnih utakmica, tokom kojih su ostvareni različiti rezultati, a među kojima se izdvaja nerešenih 1:1 sa ruskom Mordovijom iz Saranska.

"Najbitnije je da polako dolazimo do te naše igre i da stvaramo šanse, a nadam se da će sa ovim utakmicama koje dolaze u prvenstvu doći i golovi i dobri rezultati", rekao je Vladimir Torbica, kapiten FK Spartak.

Prelazni rok je i dalje u toku, klub je napustila nekolicina iskusnih prvotimaca, a danas su po prvi put na travu trening centra Gradskog stadiona istrčala pojačanja, među kojima se izdvajaju mladi Nemanja Glavčić, kao i iskusni Naemeka Ađuru, Marko Anđić i Savo Pavićević.

"Lično, ja se nadam da ću biti spreman za prvo kolo, radim sve da budem na raspolaganju šefu za prvo kolo, tako da ćemo videti. Najbitnije je da su ostali momci zdravi", naglasio je Savo Pavićević.

Trener Spartaka, ruski strateg Andrej Černišov ima na raspolaganju još pet dana pred premijeru u fudbalskom šampionatu, protiv Voždovca u Beogradu, kako bi ekipu što bolje uigrao i kako bi Spartak pružao partije na nivou prolećnog dela šampionata, kada je sa dna pobegao na vrh Plej aut tabele.

"Sigurno da i mi to očekujemo, međutim, mislim da je potrebno još malo vremena da bi se igrači upoznali kako treba", rekao je Černišov.

U klubu je trenutno na probi desetak fudbalera iz afričkih zemalja, Rusije, Ukrajine i Kine. Na današnjem treningu nije bilo "zlatnog orlića" sa Novog Zelanda Stefana Ilića, koji se u medijima poslednjih dana dovodi u vezu sa Crvenom Zvezdom.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.