Fudbaleri Proletera iz  Banatskog Karlovca nižu pobede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2010, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri "Proletera" iz Banatskog Karlovca nižu pobede

ALIBUNAR -

Fudbalski klub "Proleter" iz Banatskog Karlovca, novi član Vojvođanske lige, beleži odličan uspeh na početku prvenstva nanizavši četiri uzastopne pobede.

Crveno- beli su dve pobede zabeležili na gostujućim terenima protiv FK "Novo Miloševo" rezultatom 3:0 i "Bačke" iz Subotice 2:1, dok su kod kuće savladali FK "Borac" iz Starčeva sa 2:0 i FK "Bačku" iz Pačira rezultatom 1:0.

U "Proleteru" kažu da je ovim uspesima sigurno doprinela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sjajna atmosfera u klubu i dobar i profesionalan odnos između uprave, trenera i igrača. "Proleter" je perjanica fudbalskog sporta u opštini Alibunar, a u nastavku prvenstva u taboru kluba očekuju da on postane neko čije će se ime s poštovanjem izgovarati kod svih poklonika sporta u Vojvodini.

Pored I tima koji beleži sjajne rezultate, u klubu veliku pažnju poklanjaju radu sa mlađim kategorijama. U pogonu kadeta svakodnevno radi i takmiči se 20 momaka kao i 6o najmlađih polaznika škole fudbala "Proleter" koji predstavljaju budućnost ovog kluba.

Po rečima potpredsednika FK "Proleter" Saše Cvetkovića, prvi poraz zabležen minulog vikenda od ekipe iz Lazarevca rezultatom 1:3 govori da treba računati i na po neki poraz kojeg valja sagledati i analizirati u cilju nastavka dobrih igara.

U "Proleteru" vlada optimizam pred predstojeće utakmice, a kako nam kažu u klubu, planovi su gornji deo tabele.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.