Izvor: JUGpress.com, 06.Nov.2020, 20:41

Fudbaleri “Dubočice” uvereni u uspeh pred put za Sremsku Mitrovicu

LESKOVAC

Sa prvim komšijama, po plasmanu, na prvoligaškoj tabeli fudbalske Srbije, fudbaleri leskovačke Dubočice, u nedelju, 8.novembra odmeriće snage u Sremskoj Mitrovici sa ekipom domaćeg Železničara. Četa trenera Saše Mrkića posle odigranih 13 kola nalazi se na 13.mestu sa 16 osvojenih bodova. Samo jednu stepenicu niže su fudbaleri nedeljnog rivala i sa 15 bodova na svom kontu.

Prema tome ovo je derbi dve ekipe, sa dosadašnjim skoro identičnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << takmičarskim rezultatima, koje će se u nedelju boriti da iz utakmicu izađu kao pobednici i povećaju i bodovni saldo u završnici jesenje sezone.

Pored domaćina današnje konferencije Dušana Petkovića, novinarima su se obratili i pomoćni trener Boban Cenić, nekada sjajan fudbaler i momak koji je znao i srce da ostavi na terenu, kao i fudbaler Nenad Kačar.

Svaka utakmica za sebe je posebna priča, što smo mogli da vidimo i u predhodnom delu prvenstva. Nema slabih protivnika, pa eto i Železničar kome idemo u goste u prošlom kolu je slavio pobedu kao gost u Pančevu. Sigurno oskoljeni pobedom na strani pokušaće da seriju pobeda i nastave. Prezadovoljni smo radom fudbalere na treninzima, gde momci iskazuju visok stepen ozbiljnosti, pa tako i pored nekih kadrovskih problema, verujem da smo kadri da ostvarimo dobar rezultat na gostovanju u Sremskoj Mitrovici. A to je sve osim poraza, što bi nas dovelo u pozciji da u preostalom delu prvenstva postignemo dobre rezultate, čime bi smo stigli po plasmanu u mirnije vode, a onda u prolećnom delu prvenstva dobrim igrama i rezultatima obezebedimo Leskovcu da u narednoj sezoni, nadam se, i pred punim stadionom, da naši navijači gledaju prvoligaške utakmice – istakao je Boban Cenić, pomoćni trener leskovačkog prvoligaša Dubočice, koji je saopštio da u ekipi neće biti Saše Markovića i Nemanje Ivanova. dok je nastup Predraga Ristića neizvestan i pored toga što se pojavljivao na treninzima.Kao što je poznato naš nedeljni rival je novi član Prve lige Srbije, baš kao i mi. Pojačali su sa nekim igračima, ali mislim nedovoljno kvalitetnim i zato mislim da imaju slabiju ekipu u odnosu na nas. Idemo tamo da uzmemo sva tri boda, bez obzira što nismo osvojii sva tri boda u prošlom kolu u meču sa Slogom. Nedostajalo i sreće u tom meču, ali zato verujem da možemo da to nadoknadimo u nedeljnom meču. Mnogo bi za mene značio da postignem pogodak, što bi donelo samopouzdanje za predstojeće utakmice – rekao je Nikola Kačar.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.