Fudbaler umro na poluvremenu!

Izvor: JavneVesti.com, 08.Apr.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler umro na poluvremenu!

Miodrag S. (49) iz Kučeva, fudbaler FK "Basarac" iz Mišljenovca, preminuo je tokom utakmice koja se u ovom selu igrala 6. aprila, protiv fudbalske ekipe "Batuša".

 
Ovom fudbaleru pozlilo je za vreme trajanja pauze između dva poluvremena, nakon čega se srušio na pod.
- On je kolima Hitne pomoći odmah prebačen u Dom zdravlja u Kučevu, ali je bilo kasno, jer je smrt već nastupila. Dežurni lekar konstatovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << je smrt fudbalera usled prestanka rada srca, nakon čega je, oko 17 sati, o ovom slučaju izvestio policiju u Kučevu – saznajemo iz istrage.
Ubrzo je obavešten i zamenik višeg javnog tužioca u Požarevcu, koji nije naložio obdukciju tela, jer je utvrđeno da je smrt nastupila prirodnim putem.

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.