Fudbaler PSŽ Aleks protiv homoseksualaca: Bog nije stvorio Adama i Stevu

Izvor: Blic, 10.Jan.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler PSŽ Aleks protiv homoseksualaca: Bog nije stvorio Adama i Stevu

Fudbaler Pari Sen Žermena Aleks i njegov kolega iz Kruzeira Markoš Keara rekli su za dokumentarac "Fudbalski klub Isus" da su protiv homoseksualnosti, preneli su francuski mediji.

"Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu", rekao je Aleks za dokumentarni film.

"Fudbalski klub Isus" snimila je francuska televizija Kanal plus (Canal +) i bavi se odnosom religije i fudbala.

"Ja sam protiv razvoda i abortusa, a nisam baš ni za homoseksualnost", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kazao je Keara.

Aleks je od 2012. godine član PSŽ, a ranije je igrao za PSV Ajndhoven, Čelsi i Santos. Za reprezentaciju Brazila je odigrao 17 utakmica.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fudbaler PSŽ Aleks protiv homoseksualaca: Bog nije stvorio Adama i Stevu

Izvor: Dzungla.org, 10.Jan.2014

Fudbaler Pari Sen Žermena Aleks i njegov kolega iz Kruzeira Markoš Keara rekli su za dokumentarac „Fudbalski klub Isus“ da su protiv homoseksualnosti, preneli su francuski mediji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.