Izvor: RTS, 04.Maj.2021, 16:17

Fudbal u polarnim uslovima, to može samo u Rusiji

Utakmicu niže ruske lige između Sahalina i Sokola zadesila je snažna mećava sa velikom količinom snega, pa su ondašnji mediji upotrebili termin "polarni fudbal".
Utakmica odigrana u Južnom Sahalinsku ostaće upamćena po neverovatnim uslovima za igru, što je igračima obe ekipe smetalo da pokažu šta umeju i mogu.

Ipak, i u takvim uslovima viđeni su golovi, a utakmica jezavršena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nerešenim rezultatom 1:1.
Dok su u prvih 45 minuta utakmice uslovi bili manje-više regularni, u nastavku je viđena prava snežna mećava, ali sneg i jak vetar nisu bili dovoljan razlog za glavnog sudiju meča da prekine susret.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.