Fudbal u Nemačkoj - to se igra do kraja! I kada gubiš 1:4, možeš da stigneš, kao šašavi Hofenhajm (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal u Nemačkoj - to se igra do kraja! I kada gubiš 1:4, možeš da stigneš, kao šašavi Hofenhajm (VIDEO)

Nestvarno dobar meč u Majncu i podela bodova posle velikog preokreta - 4:4 (4:1)

Ovo je prava Bundesliga i zato je volimo. Možemo da diskutujemo o kvalitetu klubova, novcu koji pažljivo troše, na terenu se to pretvara u top spektakl. Vrhunski, kakav smo danas videli u Majncu. Ne postoji drugačiji način da okarakterišemo dešavanja na zapadu Nemačke u duelu Majnca i Hofenhajma koji je okončan sa osam golova i rezultatom 4:4. Šoutajm!

Ne zna čovek odakle da počne. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Da li do blickriga domaćina koji su posle 27 minuta već vodili sa 3:0 golovima De Blasisa (dva) i Kordobe, a kako je Majnc igrao u tim trenucima činilo se da će dati deset gostima. Sandro Vagner je u 39. minutu uspeo da udahne život gostima, ali samo na kratko jer je Levin Oztunali u finišu prvog poluvremena povećao na velikih 4:1.

A onda, uvod u pravi spektakl. Levi bek domaćina Busman dobio je direktan crveni karton u 58. minutu, a samo pet minuta kasnije Džon Kordoba je propustio idealnu šansu da postigne peti gol i umiri Hofenhajm za kraj. "Plastikaneri" su onda počeli da koriste brojčanu prednost na terenu, a za samo dva minuta sjajni Mark Ut je sa nova dva gola totalno vratio neizvesnost u ovu utakmicu. U sjajnoj formi igra ovaj napadač koji sada ima tri pogotka na kontu.

Zatreperilo je srce navijačima Majnca, znali su da je dvadeset minuta sa igračem manje mnogo, a brojčano slabiji nisu izdržali. Posle prekida i gužve u šesnaestercu domaćina iskusni Mađar Salai je bio spretan i uspeo da smesti otpadak iza leđa golmana Losla i donese vredan bod svom timu. Kako je igrao prvo poluvreme Hofenhajm nije zaslužio danas ovaj bod, ali je bio maestralan u nastavku kada je napravio sjajan kambek. Na radost svih koji vole nemački fudbal, ne i navijača Majnca...

BUNDESLIGA - 2. KOLO

Petak:

Šalke - Bajern 0:2 (0:0)

/Levandovski 81, Kimih 90+2/

Subota:

Leverkuzen - Hamburger 3:1 (0:0)

/Pohjanpalo 79, 90+1, 90+4 - Vud 58/

Volfzburg - Keln 0:0

Ingolštat - Herta 0:2 (0:0)

/Ibišević 8, Šiber 86/

Darmštat - Ajntraht 1:0 (0:0)

/Sirigu 90/

Frajburg - Menhengladbah 3:1 (0:0)

/Filip 54, 85, Petersen 88pen - Azar 35/

Lajpcig - Dortmund 1:0 (0:0)

/Keita 89/

Nedelja:

Verder - Augzburg 1:2 (1:0)

/Johanson 45+2. pen - Guveluv 52, Stafilidis 73/

Majnc - Hofenhajm 4:4 (4:1)

/De Blasis 3, 23, Kordoba 27, Oztunali 43 - Vagner 39, Ut 71, 72, Salaj 83/

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.