Fudbal od 1. juna pred publikom, na jugu šest mečeva sa gledaocima

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2020, 16:51

Fudbal od 1. juna pred publikom, na jugu šest mečeva sa gledaocima

Uz uslov da razmak među gledaocima bude bar jedan metar, fudbalske utakmice u Srbiji moći će od 1. juna da se igraju uz prisustvo publike, saopštio je Krizni štab. Tako bi u domaćem šampionatu niški Radnički odigrao dva meča na "Čairu" pred publikom, a surdulički Radnik jednu utakmicu pred svojim navijačima. Što se tiče Prve lige, vranjski Dinamo bi trebalo da odigra dva meča pred svojim navijačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a pirotski Radnički jedan i to južnjački derbi sa Dinamom.

Odluka je doneta za sve sportove koji se igraju na otvorenom, pa će timovi u Superligi i Prvoj ligi tako 28, 29. i 30. kolo odigrati sa publikom.

Sportska takmičenja na otvorenom moći će da se održavaju sa prisustvom publike takođe od 1. juna, uz uslov da među gledaocima bude obezbeđen razmak od jednog metra. Takođe, javna okupljanja na otvorenom od 1. juna biće dozvoljena za najviše hiljadu ljudi - piše na sajtu Vlade Srbije.

Fudbal se nastavlja 29. maja mečevima 27. kola prva dva ranga, a posle pauze od skoro dva i po meseca.

Jug Srbije ima po dva predstavnika u Superligi i Prvoj ligi, pa će tako Radnički iz Niša na svom stadionu pred publikom igrati protiv beogradskog Rada i TSC-a iz Bačke Topole, a Radnik će u Surdulici pred svojim navijačima ugostiti niški Radnički.

U Prvoj ligi vranjski Dinamo će kod kuće sa publikom da igra sa Zemunom i kragujevačkim Radničkim, dok će pirotski Radnički ugostiti vranjski Dinamo pred svojom publikom.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.