Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Sep.2023, 13:30

Fudbal – kvalifikacije za EP 2024: Srbija igra protiv Mađarske kod kuće i protiv Litvanije

U narednih nekoliko dana fubalska reprezentacija Srbije igraće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024 protiv Mađarske i Litvanije. Prvi meč naša reprezentacija igra u Beogradu, na Stadionu „Rajko Mitić“ protiv Mađarske, u četvrtak, 7. septembra 2023. od 20.45, dok je drugi meč na programu u nedelju, 10. septembra od 20.45, protiv Litvanije u Kaunasu … Članak Fudbal – kvalifikacije za EP 2024: Srbija igra protiv Mađarske kod kuće i protiv Litvanije se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAĐARI PRED DUEL SA SRBIJOM: Zbog jedne stvari im je posebno krivo!

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2023

Žao im je što događaj neće biti potpun Nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo donosi uzbuđenje fudbalskim navijačima širom regiona, dok se derbi G grupe između Srbije i Mađarske priprema za nezaboravan spektakl na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Utakmica će se odigrati u četvrtak,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.