Fudbal: Zvezda promovisala pojačanja

Izvor: Studio B, 29.Jul.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Zvezda promovisala pojačanja

Novi fudbaleri Crvene zvezde, Liberijac Roberts Omega i Peruanac Migel Arauho zvanično su potpisali ugovore sa crveno-belima i obećali da će učiniti sve da opravdaju poverenje ljudi koji su ih doveli na Marakanu.

Omega, nekadašnji igrač Slobode i Smedereva, potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 30, dok je 18-godišnji Arauho potpisao ugovor na četiri godine i nosiće dres sa brojem 20.

"Za mene je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Crvena zvezda najbolji klub u Srbiji i jedan od najboljih u Evropi. Imao sam priliku da igram pred sjajnim navijačima i to je, takođe, jedan od razloga zbog kojih sam došao ovde. Poslednje dve nedelje sam žestoko radio, potpuno sam spreman, i što se mene tiče, mogu da igram već u četvrtak protiv Černomoreca. Naravno, ako mi trener pruži šansu", rekao je Omega na konferenciji za medije na Marakani.

Peruanac Arauho zahvalio se svima u klubu na dobrodošlici i rekao da će se potruditi da što pre pokaže zbog čega je došao.

"Odradio sam samo tri treninga, video sam da je ekipa veoma dobra i disciplinovana. Priznajem da mi je malo problem da se naviknem na drugačiji stil fudbala, vremensku razliku, kao i na činjenicu da su ovde treninzi znatno jači nego oni koje sam imao do sada", poručio je Arauho.

Treće pojačanje Zvezde na poziciji štopera, Novak Martinović danas stiže u Beograd iz Kine i njegova promocija biće održana naknadno.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.