Fudbal: TIMOK NEMILOSRDAN, ZL0T GUBI DAH, BOR SLOBODAN

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Mar.2024, 18:16

Fudbal: TIMOK NEMILOSRDAN, ZL0T GUBI DAH, BOR SLOBODAN

Bor – Zaječar, 3. mart – U 16. kolu fudbalske zone Istok, odigranom u prvom kolu nove, prolećne polusezone nije bilo posebnih iznenađenja ukoliko ne računamo ubedljivu pobedu „Knjaza“ protiv domaćina „Tanaska Rajića“ – 1:4.
Timok 1919., isto tako je bio siguran u gostima u Dimitrovgradu, gde je savladan Balkanski sa 0:3. Rtanj je donekle iznenadio ambicioznog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << „Hajduk Veljka“ pobedom kod kuće od 4:1, dok se Brodoremont u Kladovu namučio sa Slatinom – 1:0. Bor je bio slobodan.
Na vrhu tabele ista meta isto odstojanje: Timok nastavlja da grabi ka Srpskoj ligi. Posle ovog, ukupno 16. kola, prvi je sa 45, Bor je drugi sa 31 i utakmicom manje, dok je „Tanasko“ treći sa 30 bodova. Samo bod manje je uknjižio negotinski „Hajduk Veljko“.
Ni na dnu tabele nema promene: Trebič je poslednji sa šest, Zlot je pretposlednji sa 8, dok je Brodoremont sakupio devet bodova. Kladovljani se najverovatnije neće tako lako predati, pokušaće svim snagama da se zadrže na Istoku.
U narednom, 17. kolu, od zanimljivijih susreta, sastaju se: Bor – „Tanasko Rajić“, Slatina – Rtanj, „Hajduk Veljko“ – Zlot i Jedinstvo – Timok.
Komentara je vredan plasman OFK Zlot koji je, ne samo porazom na startu proleća, nego uopšte posmatrano, u teškoj krizi i strmoglavo se kreće ka nižem rangu. Narednog vikenda gostuje u Negotinu, što je još jedan susret koji ne uliva gotovo nikakvu nadu. Izgleda da su u ovom klubu svesni neizgledne situacije i da se lagano mire sa sudbinom. Za Slatinjane izgleda da nema zime – oni su na desetom mestu i predstojećeg vikenda mogu da planiraju i prve prolećne bodove protiv Rtnja.
Članak Fudbal: TIMOK NEMILOSRDAN, ZL0T GUBI DAH, BOR SLOBODAN se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.