Izvor: JUGpress.com, 19.Feb.2024, 19:22

Fudbal Super liga: Sudija Ivković presudio surduličkom Radniku u Bačkoj Topoli

SURDULICA

TSC je u Bačkoj Topoli u 21. kolu Super lige pobedio Radnik iz Surdulice rezultatom 1:0, poluvreme 0:0.

Gol odluke postigao je Đakovac u 68. minutu iz jedanaesterca koji je sudija Marko Ivković iz Lajkovca neopravdano dosudio u korist domaće ekipe i time direktno uticao na krajnji rezultat u meču u kome su Surduličani bili ravnopravni rival.

Da je Radnik drastično oštećen u Bačkoj Topoli potvrdio je sudijski ekspert Raka Đurović u izjavi za Sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << žurnal, upozorivši „da je VAR tehnologija suvišna ako postoje zaštićeni klubovi u Super ligi poput Crvene zvezde, Partizana i TSC”.

Fudbaleri radnika su pružili mnogo bolju igru na stadionu u Bačkoj Topoli u odnosu na prethodno kolo, kada su bili domaćini ekipi Čukaričkog u Surdulici, ali nisu mogli protiv nepravedne sudijske odluke i izmišljenog penala.

Dušan Đorđević, šef stručnog štaba surduličkog superligaša, nije bio nezadovoljan igrom i borbenošću svojih izabranika.

„Nismo imali prevelika očekivanja, ali smo želeli da pokažemo da možemo bolje u čemu smo i uspeli. Pohvale domaćinu, a nama je nedostajalo više napadačkih akcija. Počeli smo sa dva poraza, ali se ne predajemo u borbi za opstanak”, istakao je Đorđević.

Radnik se posle ovog kola nalazi na poslednjoj, 16. poziciji sa 11 bodova, a u narednom 22. kolu u Surdulici će biti fudbalski praznik, jer će gost Surduličana biti beogradski Partizan, lider na tabeli Super lige sa 53 osvojena boda. (kraj) SK/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.