Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Feb.2024, 10:16

Fudbal: Super liga Srbije 2023/24, 21. kolo

Od 17. do 19. februara 2024. godine, na programu je 21. kolo fudbalske Super lige Srbije. U Beogradu će biti odigrane tri utakmice. U drugom delu sezone, narednog vikenda trenutno prvoplasirani Partizan na svom stadionu dočekuje IMT, Čukarički igra meč protiv Železničara, a Voždovac će na krovu igrati za tri boda protiv Napretka. Od beogradskih … Članak Fudbal: Super liga Srbije 2023/24, 21. kolo se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Družina iz džungle 2: Svetska turneja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Feb.2024

Pretpremijerno će se tokom mini raspusta, od 15. februara 2024, u bioskopima prikazivati novi film „Družina iz džungle 2: Svetska turneja“. Koga da pozovemo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom? Tim iz džungle, naravno!...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.