Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Nov.2020, 11:25

Fudbal: Super liga Srbije 2020/21, 14. kolo

Od 6. do 8. novembra 2020, na programu su utakmice 14. kola fudbalske Super lige Srbije, a u Beogradu će biti odigrana dva meča. Mali gradski derbi biće odigran na stadionu Čukaričkog, gde domaća ekipa dočekuje Voždovac. U prethodnom kolu Čukarički je pobedio Novi Pazar (4:0) pa je trenutno na sedmom mestu sa 22 boda. … Članak Fudbal: Super liga Srbije 2020/21, 14. kolo se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Voždovac igra ''ozbiljan fudbal''!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2020

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas, pred meč protiv Čukaričkog, da njegovu ekipu očekuje ozbiljan protivnik, ali je i dodao da "zmajevi" igraju ozbiljan fudbal...Fudbaleri Voždovca sutra gostuju Čukaričkom, u utakmici 14. kola Super lige Srbije..."Očekuje nas ozbiljan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.