Fudbal: Škuletić potpisao za Partizan

Izvor: Studio B, 10.Jan.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Škuletić potpisao za Partizan

Novo pojačanje crno-belih je dosadašnji napadač Vojvodine Petar Škuletić. On je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i izabrao dres sa brojem 32.

Dvadesetčetvorogodišnji Škuletić je prošao kroz Omladinsku školu Partizana, a kasnije je igrao u Teleoptiku, Lasku iz Linca, Zeti, Radničkom iz Niša i Vojvodini. Škuletić je naglasio da je preserećan zbog povratka u Partizan, čime je ostvario snove, a cilj mu je osvajanje titule sa crno-belima i pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u večitom derbiju.

"Radujem se i ponovnoj saradnji sa Markom Nikolićem i truduću se da opravdam poverenje", rekao je Škuletić. "San mi je bio da zaigram za Partizan i to je presudilo da dođem ovde, titule i pobede u derbiju nemaju cenu", naglasio je Škuletić. On je rekao da bi bio zadovoljan da postigne još 10 golova do kraja sezone.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ je naglasio da se Škuletić vraća u svoju kuću i da klub očekuje da nastavi sa uspešnim igrama kakve je pružao u Vojvodini.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Džomba doveo Trajkovića u Humsku: Trebalo je ovo da uradim još pre pet godina

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2014

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Branislav Trajković novo je pojačanje Partizana, a sa braniocem titule prvaka Srbije je potpisao ugovor na tri i po godine. Pouzdani defanzivac, rođen 1989, karijeru je počeo u Hajduku iz Kule, kasnije je igrao za Radnički iz Sombora, a boje Novosađana branio je od...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.