Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2024, 19:55

Fudbal: Radnik hrabro protiv Kragujevčana

SURDULICA

Surdulički Radnik u 24. kolu Super lige dočekuje na svom stadionu Radnički 1923 iz Kragujevca, petoplasirani tim na tabeli sa 35 bodova, dok su Surduličani na poslednjoj, 16. poziciji na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

Kragujevčani su nakon pet uzatsopnih pobeda u šampionatu Super lige favoriti na stadionu u Surdulici, ali su u Radniku ohrabreni slavljem na niškom Čairu gde su u prošlom kolu pobedili domaći Radnički sa 3:0.

U klubu ističu „da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << im pobeda na Čairu mnogo znači, ne samo zbog poboljšanja bodovnog salda, već i u psihološkom smislu, pa od igrača očekuju maksimum zalaganja i povoljan rezultat u naprima da se sačuva superligaški status”.

Trener Surduličana Dušan Đorđević nema kadrovskih problema, pa će protiv odličnih Kragujevčana isvesti najbolji sastav u formaciji 3 – 4 – 2 – 1: Ranđelović – Sadik Milićević Oreščanin – Jović Gašić Hajdarević Jovanović – Kadijević Bogdanović – Duronjić.

Utakmica između Radnika i Radničkog 1923 na programu je u petak osmog marta na stadionu u Surdulici sa početkom u 16,30 sati. (kraj) SK/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Fudbal: Kragujevčani slavili u Surdulici golom u nadoknadi vremena

Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2024, 09:45

SURDULICA..Radnički 1923 iz Kragujevca nastavio je blistavi prolećni niz i u 24...kolu Super lige, ostvarivši u Surdulici protiv domaćeg Radnika šestu..uzastopnu pobedu rezultatom 1:0, poluvreme 0:0...Gol odluke postigao je u nadoknadi vremena, 90. plus drugom..minutu, napadač Bevis koji je na...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.