Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2024, 11:20

Fudbal: Poraz Radnika u Ivanjici

SURDULICA

Javor Matis je u 25. kolu Super lige na stadionu kraj Moravice u Ivanjici pobedio surdulički Radnik rezultatom 2:1, poluvreme 2:0.

Ivanjičani su rano postigli vodeći gol, strelac je u četvrtom minutu bio Gojković, a Mićić je u 32. minutu zatresao mrežu Ranđelovića za 2:0.

Napadač Ivanjičana Stjuart je propustio dve prilike za golove, kao i Šovšić, Zajmović i Čumić za superligaša iz Surdulice.

Radnik je u nastavku zaigrao preduzimljivije, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ali su Duronjić i Jovanović propustili šanse da susret u Ivanjici učine neizvesnijim, a za domaći tim Bosić i Mićić su takođe bili nespretni pred golom Surduličana.

Jedini gol za goste postigao je Oreščanin u 83. minutu, utakmica je u finišu dobila na neizvesnosti, ali do kraja nije bilo golova, pa je Javor ostvario minimalnu, ali vrednu pobedu za beg iz opasne zone na tabeli Super lige.

Trener Dušan Đorđević u izjavi za medije ocenio je da su domaćini bolje ušli u meč od njegovih izabranika.

„Javor je rano iskoristio našu nepažnju i na kvalitet Gojkovića došao u voćstvo, mi smo probali da se vratimo i propustili dve do tri prilike, a domaćin nas je opet kaznio zahvaljujući kvalitetu Mićića. Dali smo gol i ušli u neizvesnost, ali je bilo prekasno”, napomenuo je trener Đorđević.

Radnik se posle 25. kola i dalje nalazi na poslednjem 16. mestu na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

Surduličani u sledećem 26. kolu 16. marta su domaćini ekipi IMT iz Beograda, koja je na tabeli Super lige na 13. poziciji sa 24 osvojena boda.

Naredno 27. kolo na programu je 30. marta zbog obaveza reprezentacije Srbije u sklopu priprema za šampionat Evrope u junu ove godine, a Radnik je opet domaćin na meču sa Vojvodinom iz Novog Sada.  (kraj) SK/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.