Fudbal: NOVE, UBEDLJIVE POBEDE BORA I ZLOTA. U NEDELJU DERBI: ĐERDAP – BOR 1919.

Izvor: TimockeVesti.net, 02.Apr.2023, 19:19

Fudbal: NOVE, UBEDLJIVE POBEDE BORA I ZLOTA. U NEDELJU DERBI: ĐERDAP – BOR 1919.

Bor, 2. april – Ni ovo, 19. kolo, nije proteklo s iznenađenjima. Vodeći Đerdap i Bor lako su došli do novih bodova: „rudari“ su u Slatini postigli četiri, nisu primili ni jedan gol, Đerdap je kod kuće četiri puta zatresao mrežu Radničkog 1946., a primio je dva gola. Bor je bio ubedljiv u komšijskom okršaju, što je ohrabrenje pred nedeljni derbi sa liderom na tabeli zone Istok, kladovskim Đerdapom. Ukoliko pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << momci iskusnog trenera Jocića, naći će se na vrhu, preteći će ambiciozne „električare“ i s bodom više prvi put odlučnije i s prednošću krenuće ka tituli prvaka i višem rangu. Jer, Đerdap je sigurno najveći konkurent Boru 1919. i od nedeljenog susreta mnog toga će zavisiti ko će se zadržati na čelnoj poziciji do kraja ove sezone.
– Očekujemo podršku vernih navijača., možda veću nego u celom ovom prvenstvu. Jer, od ishoda ove utakmice zavisiće i konačan uspeh i jednih i drugih. Verujem u našu ekipu i novog trenera, u fer i korektnu igru. Sem pobede ništa drugo ne dolazi u obzir. Još jedanput apleujem na navijače i priiajtelje kluba, njihova podrška je, moguće je, i odlučujući faktor – podseća predsednik FK Bor 1919., Dragan Janošević.
OFK Zlot je u sledećem kolu slobodan, Slatina gostuje vrlo dobroj ekipi Rajka Mitića.
Članak Fudbal: NOVE, UBEDLJIVE POBEDE BORA I ZLOTA. U NEDELJU DERBI: ĐERDAP – BOR 1919. se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.