Fudbal: BOR POBEDIO U GOSTIMA, KATASTROVA  ZLOTA U PIROTU

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Nov.2022, 10:15

Fudbal: BOR POBEDIO U GOSTIMA, KATASTROVA ZLOTA U PIROTU

Bor, 21. novembar – Petnaesto kolo zone Istok proteklo je u znaku favorita: Bor 1919. savladao je u gostima Radnički 1946. sa 2:4, dok je Zlot katastrovalno poražen u Pirotu od „Tanaska Rajića“- 9:1. Slatina je u Kladovu nadigrala „Brodoremont“ 1:2  i vratila se kući sa tri znčajna boda.

I dok se očekivalo da će Bor nastaviti sa odličnim igrama, malo ko je verovao tolikom krahu Zloćana bez obzora >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << na očekivanje da se od „Tanaska“ ne može izvući ni bod. Ovo je opomena za Zloćane da nešto nije u redu, ne samo kad je igra u pitanju. Toliko visok poraz ne bi smeo da se dogodi ni dosta slabijim ekipama, mada ima još dosta vremena da se pronađu kvalitetna rešenja i da se preboli neočekivna „devetka“. Slatina gura napred i bodovi na strani daju podstrek za još bolju igru i u predstojećem gostovanju.

Na tabeli je isto stanje isto rastojanje. Đerdap je pobedom nad Lužnicom od 3:2 u gostima sačuvao vodeću poziciju sa 40, Bor je i dalje drugi sa tri boda manje, dok „Tanasko Rajić“ drži treću poziciju sa 35 bodova. Balkanski se zadržao na četvrtom mestu zahvaljujući pobedom nad Rtnjem od 2:0 i to ko gost sakupivši 32 boda.

U 16. kolu Bor gostuje u Knjaževcu, Ozren u Sokobnji dočekuje Slatinu, a Zlot će skoknuti do Rtnja.

Članak Fudbal: BOR POBEDIO U GOSTIMA, KATASTROVA ZLOTA U PIROTU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

FK „Bor 1919” pobedom završio jesenji deo sezone

Izvor: Bor030.net, 21.Nov.2022

Fudbalski klub „Bor 1919” proteklog vikenda pobedio je u gostima ekipu „Radnički 1946” iz Lubnice rezultatom 2:4 (1:2) i time zadržao drugo mesto na tabeli Zone Istok na kraju jesenjeg dela sezone. Već u četvrtom minutu utakmice Bor je poveo golom Dušana Dimitrijevića, za kojim je, već...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.