Fudbal: BOR POBEDIO, TIMOK NADMOĆAN U SLATINI

Izvor: TimockeVesti.net, 24.Mar.2024, 19:44

Fudbal: BOR POBEDIO, TIMOK NADMOĆAN U SLATINI

Bor, 24. mart – Timok je neumoljiv – u Slatini je dao šest i primio samo jedan gol. Odlična ekipa suseda očitala je lekciju Slatini koja – ipak – ne mora da strahuje od opstanka na Istoku, što se ne može reći za OFK Zlot koji se već pomirio sa sudbinom i napuštanjem lige.
Zloćani su proteklog vikenda ubedljivo poraženi od vrlo dobrog “ Rajka Mitića“ – 3:0. Bor je izvojevao prvu prolećnu pobedu i to na svom terenu, savladana je Lužnica – 3:0.
S obzirom da je i „Hajduk Veljko“ u Negotinu osvojio sva tri boda, pobeđeno je Jedinstvo – 2:1, nastavlja se borba sa Boranima za drugo mesto...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.