Fudbal: BOR I TIMOK NA VRHU, ZLOT NA DNU

Izvor: TimockeVesti.net, 23.Okt.2023, 05:31

Fudbal: BOR I TIMOK NA VRHU, ZLOT NA DNU

Bor, 23. oktobar – Bor i Timok su pobedili, Zaječarci su se učvrstili na vrhu tabele Istoka, Borani su ponovo zauzeli drugu poziciju. Bor je nadigrao Slatinu – 4:2, Timok je lagano savladao Branik u Štubiku – 1 :3. „Tanasko“ je u pirotskom derbiju igrao 0:0 sa Jedinstvom, lužnica je ponizila Zlot – 4:0. Ranija strahovanja da OFK Zlot sve dublje tone – nažalost – obistinila su se, pa je tako ovaj tim dospeo na dno >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << tabele.
Od ostalih rezultata, Trebič je izgubio kod kuće od Balkanskog – 0:2, kao i Brodoremont od Rtnja 0:2. Timok je prvi sa 31, Bor je drugi sa 25 bodova koliko beleži i trećeplasirani „Tanasko Rajić“. Negotinski „Hajduk Veljko“ je četvrti sa 22 boda, ali i utakmicom manje.
U sledećem, 12. kolu, Bor gostuje u Beloj Palanci, Timok dočekuje Lužnicu, Slatina će ugostiti Senjak, a Zlot kladovski Brodoremont. Derbi je u Negotinu, gde igra odlični „Tanasko Rajić“ i, ukoliko domaćin osvoji tri boda, biće to značajno i za Bor 1919.
Članak Fudbal: BOR I TIMOK NA VRHU, ZLOT NA DNU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.