Izvor: Piplmetar.rs, 23.Avg.2023, 06:31

Fudbal 3×3

U novoj stanici AdmiralBet 3×3 fudbal karavana održanom u Bečeju, videli smo izuzetan spektakl koji je bio najmasovniji do sada.
Okupio je blizu 60 ekipa u svim starosnim kategorijama, tokom oba dana posećenost je bila odlična, a fudbal na visokom nivou u zavisnosti od godišta. Gledali smo mlađe kategorije, veterane, a zatim i pro seniore gde je bukvalno „prštalo“ sve do samog finala koje je pripalo ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Fortuna Menoti. Zanimljivo, oni su i domaći tim pa su shodno tome imali i veliku podršku sa tribina koje su postavljene na Trgu oslobođenja u Bečeju.
U finalu, Fortuna Menoti je savladala tim Solar M sa 5:2 koji je bio zaista kvalitetan iako je bio jedan od najmlađih u ovoj konkurenciji. Sve su to momci koji su navikli na fudbal na petoparcu i svoje umeće su samo utvrdili i na još kraćoj verziji od originalne.
Treće mesto pripalo je Deep Clean, takođe iz Bečeja, a četvrtoplasirana ekipa bila je AdmiralBet koja je u polufinalu ispala od kasnijih šampiona i to rezultatom 6:5 nakon „zlatnog gola“ u produžecima. Možda ih ponovo vidimo u odličnoj borbi na finalnom turniru koji će se posle 12 stanica održati u Beogradu.
Takođe, treba napomenuti da je ovaj turnir imao i svoj humanitarni kutak za pomoć jednogodišnjem dečaku Petru Desnici. Ukoliko želite da pomognete, pošaljite 193 na 3800.
Platforma gde možete pronaći sve

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.