Francuzi se već spremaju za finale Evrobasketa: Planule skoro sve karte za spektakl na fudbalskom stadionu!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi se već spremaju za finale Evrobasketa: Planule skoro sve karte za spektakl na fudbalskom stadionu!

Od ukupno 27.000 karata, koliko je pušteno u prodaju, već je otišlo 22.000...

Pravo košarkaško ludilo zahvatilo je dobar deo evropskog kontinenta!

Iako je ostalo još 43 dana do početka Evropskog prvenstva na kojem će Francuska uz podršku Letonije, Hrvatske i Nemačke dočekati 24 reprezentacije, košarkaški svet u zemlji domaćina ne može da dočeka samu završnicu takmičenja i borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za glavnu nagradu.

Koliko je ova konstatacija zapravo tačna govori i podatak da su već sada gotovo sve ulaznice za finale Evrobasketa - planule! Od 27.000 ulaznica, koliko je pušteno za finalnu bitku, prodato je već 22.000 karata. Podsećanja radi, košarkaški svet će finale, kao i sve utakmice nokaut faze ovogodišnjeg prvenstva Starog kontinenta gledati u atmosferi kakva dugo nije viđena – na fudbalskom stadionu Pjer Morua (dom fudbalera Lila prim. aut.).

„Već do sada prodali smo 22.000 ulaznica, a cilj nam je da što pre odu sve karte. Nadamo se da će Francuska biti u finalu“, rekao je prvi čovek Košarkaškog saveza Francuske, Žan Pjer Suitat.

Francuska će u svojoj zemlji imati priliku da odbrani titulu evropskog šampiona osvojenu 2013. godine u Sloveniji. Međutim, čini se da je košarkaška groznica dobrano zahvatila celu Francusku, baš kao što je to bio slučaj sa Španijom na prošlogodišnjem Mundobasketu. Tada je takođe planula gotovo cela Palata sportova u Madridu za finalni susret, da bi Furiju dočekao neočekivan šok i poraz upravo od Francuske u četvrtfinalu.

Nakon teškog poraza Španci su na sve načine prodavali svoje karte za finale, a nisu se libili i da "napumpaju" cenu kako bi nešto i zaradili. 

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.