Francuzi proširili spisak za EP

Izvor: Sportal.rs, 16.Jun.2011, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi proširili "spisak" za EP

Domaćin Evropskog prvenstva u fudbalu 2016. godine, Francuska utakmice će organizovati na 11 stadiona, a ne na devet kako je prvobitno planirano. Ovu odluku potvrdio je predsednik Evropske fudbalske federacije (UEFA), Mišel Platini.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuluz i Sen Etjen novi gradovi domaćini

Izvor: VestiSport.com, 17.Jun.2011, 10:53

Iz Evropske fudbalske federacije (UEFA) potvrdili su da su Francuzi, organizatori Evropskog prvenstva 2016. godine, dodali dva nova grada na listu domaćina turnira - Tuluz i Sen Etjen.

Nastavak na VestiSport.com...

Prvenstvo Evrope 2016. u 11 francuskih gradova

Izvor: Politika, 17.Jun.2011

NION – Francuskoj će biti dozvoljeno da fudbalsko prvenstvo Evrope 2016. godine organizuje u 11 gradova, a ne u devet, kako je ranije bilo predviđeno...To znači da će se dosadašnji rezervni gradovi Tuluz i Sent Etjen u organizovanju utakmica na „EURO 2016” pridružiti ranije određenim punopravnim...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.