Florenci: Nikada se nisam kladio

Izvor: B92, 16.Nov.2023, 21:39

Florenci: Nikada se nisam kladio

Fudbalski savez Italije (FIGC) saopštio je da nije pokrenut nikakav postupak protiv igrača Milana Alesandra Florencija zbog ilegalnog klađenja.

Italijanski mediji navode da je Florenci bio na saslušanju. Međutim, bek Milana nije među onima koji su se kladili na fudbalske utakmice.

"Sa naše strane se ne vodi nikakav proces, jer trenutno nemamo informacija ili dokaza o klađenju na fudbalske utakmice", objavio je FIGC.

Florenci je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << negirao da je ikada uplaćivao novac u kladionici.

"Nikada se nisam kladio na fudbalske mečeve. Ali, igrao sam neke druge igre, poput ruleta", rekao je Florenci.

Italijanski mediji podsećaju da su Sandro Tonali i Nikolo Fađoli suspendovani zbog klađenja na fudbalske mečeve. Tonali je suspendovan na 10 meseci, a Fađoli na sedam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BEK REPREZENTACIJE ITALIJE OPTUŽEN ZA KLAĐENJE, PA SE BRANIO REČIMA: „Ne igram kladionicu, igram rulet“

Izvor: HotSport.rs, 17.Nov.2023, 12:22

Fudbalski savez Italije (FIGC) objavio je danas da nije pokrenut nikakav postupak protiv igrača Milana Alesandra Florencija u vezi sa ilegalnim klađenjem. Iako su se pojavile informacije da je Florenci bio na saslušanju, Italijanski mediji sada prenose da bek Milana nije među osobama koje su se kladile...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.