Filipović: Od ponedeljka sezonske karte, jug 2.000 dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jun.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipović: Od ponedeljka sezonske karte, jug 2.000 dinara

Fudbalski dželati, sa izgledom manekena! Partizan je na Pohorju predstavio novu liniju adidas opreme, koja asovima srpskog prvaka, šest godina dominantnim u domaćim okvirima, stoji kao salivena!
(FOTO: FK Partizan)
Prvi put ćemo u novom dresu igrati na turniru u Varšavi. Promocija će trajati dva meseca, 5. jula počećemo sa ozbiljnom kampanjom. Bilbordi u okolini našeg stadiona biće ukrašeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fotografijama igrača. Momci su se sjajno snašli u ulozi manekena – kaže Snežana Filipović, direktor marketinga crno-belih.
Po čemu se novi dres razlikuje od prethodnog?
Nijanse su u pitanju. Dres ima mnogo više bele boje, nekako je više manekenski, ima tu ”ve” kragnicu. Sjajno stoji momcima, jako su zadovoljni.
Na prvi pogled, kopačke su im prirasle srcu?
Nisu po ugovoru u obavezi da nose adidas kopačke, ali smo insistirali da ih imaju za promociju. Oduševljeni su, pitali su me da im nabavim „taj i taj” broj.
Kad i gde će navijači moći da kupe novi dres?
Od 5. jula, kod nas u butiku i na još mnogo drugih mesta, o kojima će biti obavešteni preko klupskog sajta. Imaćemo i onlajn prodaju.
Partizan u ponedeljak pušta u prodaju sezonske ulaznice.
Cene su ostale iste, za vlasnike prošlogodišnjih sa popustom. Jug, na primer, košta 2.500 dinara, sa popustom 2.000 – kaže Snežana Filipović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.